המתכון איטי לבישול לזניה גבינה עם נקניק ובשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תבלינים, נקניקיות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה תרד מבשלים איטית, לזניה איטית של נקניקייה עם כיריים, ו לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.