קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

לזניה איטית עם גבינה עם נקניק ובשר.

לזניה איטית עם גבינה עם נקניק ובשר.
המתכון איטי לבישול לזניה גבינה עם נקניק ובשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תבלינים, נקניקיות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה תרד מבשלים איטית, לזניה איטית של נקניקייה עם כיריים, ו לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.