קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

לזניה איטית עם גבינה עם נקניק ובשר.

לזניה איטית עם גבינה עם נקניק ובשר.
המתכון איטי לבישול לזניה גבינה עם נקניק ובשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-20 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תבלינים, נקניקיות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה תרד מבשלים איטית, לזניה איטית של נקניקייה עם כיריים, ו לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק (מתכונים דומים).

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב אלפרדורוטב אלפרדו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות, בטעם איטלקיעגבניות חתוכות לקוביות, בטעם איטלקי2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד11 כף אורגנו מיובש1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה, כל טעםרוטב מרינרה, כל טעם227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מונטריי ג'ק, מגוררת טריגבינת מונטריי ג'ק, מגוררת טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה, מחולק 1/4 lb מגורד טרי 1/4 lb פרוס עבהגבינת מוצרלה, מחולק 1/4 lb מגורד טרי 1/4 lb פרוס עבה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניהאטריות לזניה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרמזן, מגוררת טריגבינת פרמזן, מגוררת טרי425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק12שרימפס וורידיםכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק חם, טחוןנקניק חם, טחון1קטןבצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.