לזניה אפויה נאפוליטנית: Lasagne Napoletane
לזניה אפויה נאפוליטנית: לזניה נפוליטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריקוטה, קמח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה אפויה.
הוראות
הפוך את בצק הפסטה על פי המתכון ולהתגלגל אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את הפסטה לרצועות 5 אינץ 'רחב 10 אינץ' ארוך. מכסים במגבת לחה ומניחים בצד.
מביאים על 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים ולבשל את הלזניה 1 דקות במים הרותחים.
ניקוז, לרענן באמבט הקרח, ולנקז שוב.
להניח על מגבות נקיות, רטובות.
במחבת לזניה 10 על 20 אינץ', שכבה את הלזניה, החל 3/4 כוס ראגו, ואז שכבה של פסטה, ואז שכבה של ריקוטה, ואז שכבה של פולפט ונקניק, ואז שכבה של פרמזן ומוצרלה. השתמש בכל החומרים. השכבה העליונה צריכה להיות מכוסה בגבינה.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, עד הקצוות מבעבעים.
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
תלולית הקמח במרכז לוח עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את הביצים. באמצעות מזלג, להכות את הביצים יחד ולאחר מכן להתחיל לשלב את הקמח, החל עם השפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה להרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן).כאשר חצי מהקמח משולב, הבצק יתחיל להתאחד. התחל ללוש את הבצק, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שהבצק הוא מסה מלוכדת, הניחו את הבצק בצד וגרדו וזרקו את כל פיסות הבצק המיובשות.
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 10 דקות, לאבק את הלוח עם קמח נוסף לפי הצורך. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני השימוש.