לזניה ארטישוק שמנת
מתכון לזניה ארטישוק שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מרק עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה ארטישוק שמנת, לזניה ארטישוק ואספרגוס, ו מתכון לזניה ארטישוק שמנת לאפות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את המים ומיץ לימון; להפריש.
חותכים את הבסיס של כל ארטישוק. הצמד את העלים החיצוניים עד שתגיע עלים צהובים בתחתית.
חותכים את השליש העליון של ארטישוק; ארטישוק רבעון. מיד במקום ארטישוקים בתערובת מים כדי למנוע מהם בראונינג.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות f. אטריות קוק על פי הוראות החבילה; ניקוז. יש לשטוף במים קרים; לנקז שוב. בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים ארטישוקים, צנוברים וחצי מהשום. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד ארטישוק רך, ערבוב לעתים קרובות.
מעבירים לקערה הגדולה. מערבבים בגבינת ריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/2 כוס של בזיליקום, הביצה, ומלח.
לרוטב: בקערה קטנה או מידה זכוכית, לשלב מרק וקמח. בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיפים את השום הנותר; מבשלים ומערבבים עד השום רך אבל לא חום. מערבבים בתערובת קמח וחצי. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מעובה ותוססת.
הסר מהחום. מערבבים את בזיליקום 1/2 כוס הנותרים.
בקערה קטנה, לשלב גבינת מוצרלה ושאר 1/2 גבינת פרמזן כוס.
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של ungreased 3 ליטר צלחת אפייה רדודה.
שכבה שלוש של אטריות מבושלות בצלחת.
מורחים בשליש מתערובת הארטישוק ובשליש מהרוטב הנותר.
מפזרים 1/2 כוס של תערובת מוצרלה. חזור על אטריות שכבות, תערובת ארטישוק, רוטב, תערובת מוצרלה עוד פעמיים.
אופים, חשוף, במשך 35 עד 40 דקות עד הקצוות הם תוסס העליון הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה. עושה 12 מנות.