קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות4
מגזין

לזניה ארטישוק שמנת

לזניה ארטישוק שמנת
מתכון לזניה ארטישוק שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מרק עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה ארטישוק שמנת, לזניה ארטישוק ואספרגוס, ו מתכון לזניה ארטישוק שמנת לאפות.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את המים ומיץ לימון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חותכים את הבסיס של כל ארטישוק. הצמד את העלים החיצוניים עד שתגיע עלים צהובים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
חותכים את השליש העליון של ארטישוק; ארטישוק רבעון. מיד במקום ארטישוקים בתערובת מים כדי למנוע מהם בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ארטישוק ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
5
בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות f. אטריות קוק על פי הוראות החבילה; ניקוז. יש לשטוף במים קרים; לנקז שוב. בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים ארטישוקים, צנוברים וחצי מהשום. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד ארטישוק רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מעבירים לקערה הגדולה. מערבבים בגבינת ריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/2 כוס של בזיליקום, הביצה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לרוטב: בקערה קטנה או מידה זכוכית, לשלב מרק וקמח. בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים את השום הנותר; מבשלים ומערבבים עד השום רך אבל לא חום. מערבבים בתערובת קמח וחצי. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מעובה ותוססת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
10
הסר מהחום. מערבבים את בזיליקום 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
בקערה קטנה, לשלב גבינת מוצרלה ושאר 1/2 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
כדי להרכיב, להפיץ על 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של ungreased 3 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
שכבה שלוש של אטריות מבושלות בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
14
מורחים בשליש מתערובת הארטישוק ובשליש מהרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מפזרים 1/2 כוס של תערובת מוצרלה. חזור על אטריות שכבות, תערובת ארטישוק, רוטב, תערובת מוצרלה עוד פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
אופים, חשוף, במשך 35 עד 40 דקות עד הקצוות הם תוסס העליון הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה. עושה 12 מנות.

מרכיבים

15ארטישוק לתינוק טריארטישוק לתינוק טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק ירקות או עוףמרק ירקות או עוף1(קיבלר)(קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריחן טרי חתוךריחן טרי חתוך4ציפורןשום, טחוןשום, טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי וחצי או קרם בהירחצי וחצי או קרם בהיר9אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס גבינת פרמזן גרוסה דקכוס גבינת פרמזן גרוסה דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרטון ריקוטה גבינהקרטון ריקוטה גבינה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה מגוררת כוסגבינת מוצרלה מגוררת כוס7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.