קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
לזניה בולונז הוא רוטב המגיש 8. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך pancetta, מספיק אטריות לזניה לעשות ארבע שכבות בתבנית אפייה 13x, נקניק הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז.

הוראות

1
הכן את רוטב הבשר הבולונז
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מפזרים עם ציפורן הקרקע, קינמון, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקעציפורן קרקע
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הפוך את רוטב בשמל
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
5 הפוך את רו: 
8
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
6 לאט מוסיפים חצי מהחלב לרובה: מוסיפים לאט חצי מהחלב החם לתערובת החמאה והקמח. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
11
מוסיפים את החלב שנותר, מעבים את הרוטב: מחזירים את החלב, החמאה, תערובת הקמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
12
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
13
8 העונה, מערבבים: מתבלים עם קצת מלח ים, וממשיכים לערבב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
הסר מהחום.
15
הכינו את הלזניה
16
9 מבשלים את האטריות לזניה: מחממים תנור ל 191°. מבשלים את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
18
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
אופים: אוהל התבשיל בנייר אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהתנור ולתת מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנקטה חתוכה לקוביות, קצוצה דקפנקטה חתוכה לקוביות, קצוצה דק1( חצילים)בצל ספרדי או בצל צהוב, קצוץ דקבצל ספרדי או בצל צהוב, קצוץ דק1מעקבסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח312חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי טחוןנקניק איטלקי טחון1ציפורן טחון טריציפורן טחון טרי1דאשקינמון טחון טריקינמון טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קלופות וקצוץ (או 1 28-עוז יכול עגבניות קלופות שלמות)עגבניות קלופות וקצוץ (או 1 28-עוז יכול עגבניות קלופות שלמות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח ללא כתמים לכל מטרהקמח ללא כתמים לכל מטרה9אינצ ' יםמספיק אטריות לזניה כדי להפוך ארבע שכבות במחבת אפייה 13x עם חתיכות לזניה חופפות אחד את השני קצתמספיק אטריות לזניה כדי להפוך ארבע שכבות במחבת אפייה 13x עם חתיכות לזניה חופפות אחד את השני קצת16גיליונותמומלץ של De Cecco מותג אטריות לזניה איטלקיתמומלץ של De Cecco מותג אטריות לזניה איטלקית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי