לזניה בולונז
לזניה בולונז הוא רוטב המגיש 8. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך pancetta, מספיק אטריות לזניה לעשות ארבע שכבות בתבנית אפייה 13x, נקניק הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז.
הוראות
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מפזרים עם ציפורן הקרקע, קינמון, ופלפל.
3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל.
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה.
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.)
6 לאט מוסיפים חצי מהחלב לרובה: מוסיפים לאט חצי מהחלב החם לתערובת החמאה והקמח. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.
מוסיפים את החלב שנותר, מעבים את הרוטב: מחזירים את החלב, החמאה, תערובת הקמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.
8 העונה, מערבבים: מתבלים עם קצת מלח ים, וממשיכים לערבב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
9 מבשלים את האטריות לזניה: מחממים תנור ל 191°. מבשלים את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל.
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם.
שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.
אופים: אוהל התבשיל בנייר אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.
הסר מהתנור ולתת מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.