לזניה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל 1129 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מחית עגבניות מרוכזת, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חמאה תבנית אפייה קטנה (בערך 8 על 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מורחים סרט דק של רוטב הבסיאמלה בתחתית התבנית. מכסים בנייר פסטה טרי, כ -1 כוס מהראגו וכ -1 / 2 כוס נוספת מהבסיאמלה. מכסים קלות את המשטח בחלק מהגבינה המגורדת. חזור על תהליך שכבות זה עד לשימוש בכל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים את הלזניה ללא כיסוי, מסתובבים פעם באמצע הדרך, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר 1 שעה, לחתוך ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מחממים את החלב ועלה הדפנה על אש בינונית-גבוהה עד ממש מתחת לרתיחה. ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר אחר. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה לבעבע במהירות, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד להטמעה מלאה. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שנוצרת משחה חלקה בצבע בלונדיני, 4 עד 5 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים כמחצית מהחלב הצרוב למשחת החמאה והקמח, תוך הקצפה מתמדת. לאחר שילובו המלא, הוסיפו את תערובת החלב המעובה חזרה לשארית החלב הצורב, תוך הקצפה רציפה כדי למנוע גושים. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מגיע לרתיחה עדינה ומסמיך לחלוטין. מתבלים במלח ואגוז המוסקט, מקציפים לאיחוד ומסננים דרך מסננת רשת דקה. מכסים את פני הבסיאמלה בניילון כדי למנוע היווצרות עור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מוסיפים את השמן והחמאה לסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את המורטדלה והפנצ ' טה ומבשלים עד שהשומן הופך והבשרים מתחילים להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מוסיפים את הירקות הקצוצים דק, מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים עד לריכוך ורוב הנוזלים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מוסיפים את הבשר הטחון והחזיר, מתפרקים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
מפזרים את יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבשר נראה מבושל לחלוטין ומתחיל להשחים קלות בתחתית, כ-30 דקות. נטפל עם היין הלבן ואפשר לנוזל להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)