קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה בולונז. רוטב זה יש 957 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הכינו את הראגו: השרו את פטריות הפורצ ' יני ב -2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מסננים את הפורצ ' יני ושומרים את הנוזל.
3
קוצצים דק את הפורצ ' יני והפטריות הלבנות במעבד מזון; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים למעבד את הגזר, הסלרי, השום, הפטרוזיליה והפרושוטו; דופק עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים את הבקר הטחון והחזיר בקבוצות, שוברים אותם בעזרת כף עץ, עד להשחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מעבירים את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את היין לסיר, מגרדים את החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את הנוזל לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הבצל, תערובת הגזר הקצוצה, הרוזמרין, עלי הדפנה ו -2 כפיות מלח. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוסיפים את רסק העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
מחזירים את תערובת הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את החלקים השחומים. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
13
מוסיפים 2 כוסות מים ואת נוזל השריית הפטריות השמור. מרסקים את העגבניות בידיים מעל הסיר ומוסיפים עם המיצים שלהם. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ -2 שעות, 30 דקות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
בינתיים מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מוסיפים את הקמח, אגוז המוסקט, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, מקציפים, 2 עד 3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך הקצפה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
הרכיבו את הלזניה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים מומלחים בסיר רחב. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרפדים תבנית עם מגבת מטבח לחה. עובדים בקבוצות, מרתיחים את הפסטה עד לבישול חלקי, כ -4 דקות, ואז מוציאים בעזרת רחפן ומעבירים למי הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מוציאים את יריעות הפסטה, מנערים את עודפי המים ומסדרים בשכבה אחת על המגבת. מכסים את הפסטה במגבת לחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
18
מברישים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 11 על 13 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
19
מורחים 1/2 כוס ראגו במחבת. מכסים בשכבת פסטה ואז מפזרים 1/3 כוס פרמזן ו -2 / 3 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
20
מורחים 1 1/2 כוסות ראגו מעל הגבינה ומעליהם 1 כוס בכמל. חזור על הפעולה עם 3 שכבות נוספות כל אחת מפסטה, פרמזן, מוצרלה, ראגו ובצ ' מל. למעלה עם שכבת פסטה, ולאחר מכן לכסות עם בשמל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
21
מפזרים את יתרת הפרמזן והמוצרלה. הכניסו את שולי הפסטה לתבנית האפייה בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מניחים את הלזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים; אופים עד מבעבע וזהוב, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
מניחים לנוח 30 דקות לפני שפורסים ומגישים.
24
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר794פלפל האבנרועגבניות סן מרזנו שלמותעגבניות סן מרזנו שלמות2גזר, לחתוך ל 4 חתיכותגזר, לחתוך ל 4 חתיכות2ביוןסלרי, לחתוך 4 חתיכותסלרי, לחתוך 4 חתיכות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה680פלפל האבנרוסדינים נקיים ללזניה.סדינים נקיים ללזניה.9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררתקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2ציפורןבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק454פלפל האבנרובשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק454פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון12קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר12קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מוסקט מגורדמוסקט מגורד1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 פאונד פרמזן, מגורד3/4 פאונד פרמזן, מגורד170פלפל האבנרופרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץפרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ5קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283פלפל האבנרו1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת