קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה בולונז. רוטב זה יש 957 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הכינו את הראגו: השרו את פטריות הפורצ ' יני ב -2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים את הפורצ ' יני ושומרים את הנוזל.
3
קוצצים דק את הפורצ ' יני והפטריות הלבנות במעבד מזון; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים למעבד את הגזר, הסלרי, השום, הפטרוזיליה והפרושוטו; דופק עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים את הבקר הטחון והחזיר בקבוצות, שוברים אותם בעזרת כף עץ, עד להשחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את היין לסיר, מגרדים את החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הנוזל לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הבצל, תערובת הגזר הקצוצה, הרוזמרין, עלי הדפנה ו -2 כפיות מלח. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את רסק העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
מחזירים את תערובת הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את החלקים השחומים. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
13
מוסיפים 2 כוסות מים ואת נוזל השריית הפטריות השמור. מרסקים את העגבניות בידיים מעל הסיר ומוסיפים עם המיצים שלהם. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ -2 שעות, 30 דקות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
בינתיים מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מוסיפים את הקמח, אגוז המוסקט, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, מקציפים, 2 עד 3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך הקצפה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הרכיבו את הלזניה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים מומלחים בסיר רחב. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרפדים תבנית עם מגבת מטבח לחה. עובדים בקבוצות, מרתיחים את הפסטה עד לבישול חלקי, כ -4 דקות, ואז מוציאים בעזרת רחפן ומעבירים למי הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
SkimmerSkimmer
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
מוציאים את יריעות הפסטה, מנערים את עודפי המים ומסדרים בשכבה אחת על המגבת. מכסים את הפסטה במגבת לחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
18
מברישים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 11 על 13 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
19
מורחים 1/2 כוס ראגו במחבת. מכסים בשכבת פסטה ואז מפזרים 1/3 כוס פרמזן ו -2 / 3 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מורחים 1 1/2 כוסות ראגו מעל הגבינה ומעליהם 1 כוס בכמל. חזור על הפעולה עם 3 שכבות נוספות כל אחת מפסטה, פרמזן, מוצרלה, ראגו ובצ ' מל. למעלה עם שכבת פסטה, ולאחר מכן לכסות עם בשמל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
21
מפזרים את יתרת הפרמזן והמוצרלה. הכניסו את שולי הפסטה לתבנית האפייה בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מניחים את הלזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים; אופים עד מבעבע וזהוב, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
23
מניחים לנוח 30 דקות לפני שפורסים ומגישים.
24
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות סן מרזנו שלמותעגבניות סן מרזנו שלמות2גזר, לחתוך ל 4 חתיכותגזר, לחתוך ל 4 חתיכות2ביוןסלרי, לחתוך 4 חתיכותסלרי, לחתוך 4 חתיכות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סדינים נקיים ללזניה.סדינים נקיים ללזניה.9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררתקילו מוצרלה טרייה או פונטינה, מגוררת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון12שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 פאונד פרמזן, מגורד3/4 פאונד פרמזן, מגורד170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץפרושוטו, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח123 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת