לזניה בחמישה ירקות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שורש ירקות & ריקוטה לזניה, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, לא מקל. מטגנים את החציל במשך 5 דקות עד מתרכך, ואז עצה לתוך קערה. מטגנים את הפטריות בשמן שנותר במשך כמה דקות עד הזהב, ולאחר מכן מערבבים עם חצילים ופלפלים. כפית חצי הירקות לתוך צלחת אפייה 20 x 30cm. כף מעל מחצית passata, ולאחר מכן לארגן שכבה של גיליונות לזניה על גבי.
מורחים את שאר הירקות על הפסטה, מכסים בפסאטה ושכבה נוספת של פסטה.
מסננים כל נוזל עודף מהתרד ומערבבים יחד עם ריקוטה וחצי הפרמזן. כף מעל החלק העליון של הפסטה, ואז מפזרים את שאר פרמזן וצנוברים. מכסים בנייר כסף, אופים במשך 20 דקות, לחשוף, ואז אופים עוד 10 דקות עד השחמה.