קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לזניה בחמישה ירקות

לזניה בחמישה ירקות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שורש ירקות & ריקוטה לזניה, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, לא מקל. מטגנים את החציל במשך 5 דקות עד מתרכך, ואז עצה לתוך קערה. מטגנים את הפטריות בשמן שנותר במשך כמה דקות עד הזהב, ולאחר מכן מערבבים עם חצילים ופלפלים. כפית חצי הירקות לתוך צלחת אפייה 20 x 30cm. כף מעל מחצית passata, ולאחר מכן לארגן שכבה של גיליונות לזניה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פאסאטהפאסאטה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים את שאר הירקות על הפסטה, מכסים בפסאטה ושכבה נוספת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים כל נוזל עודף מהתרד ומערבבים יחד עם ריקוטה וחצי הפרמזן. כף מעל החלק העליון של הפסטה, ואז מפזרים את שאר פרמזן וצנוברים. מכסים בנייר כסף, אופים במשך 20 דקות, לחשוף, ואז אופים עוד 10 דקות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים עם סלט ירוק פריך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ 'אנו וסנג' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי ללזניה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.