לזניה בצורה חופשית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לאסניאן בצורה חופשית. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. למנה העיקרית הזו יש 589 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. ראש לחנות ולקחת אורגנו, מלח, נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 66%. נסו לזניה בצורה חופשית, לזניה פולנטה צורה חופשית, ו פאי פלורנטין בצורה חופשית (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מבשלים נקניק במחבת על אש בינונית-גבוהה, מפרקים חתיכות גדולות, עד שהיא מאבדת את צבעה הוורוד, כ -5 דקות. מערבבים עגבניות, אורגנו ו 1/2 כפית. ממליחים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהיא סמיכה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
שלב ריקוטה, פרמזן ובזיליקום בקערה בינונית חסינת מיקרוגל.
מוסיפים אטריות למים רותחים; מבשלים עד שהם רכים, 10 דקות או כתווית החבילה מכוונת. רגע לפני סיום האטריות, תערובת ריקוטה במיקרוגל גבוהה למשך 30 שניות, תוך ערבוב פעם אחת.
מורחים 1 1/2 כף. רוטב על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב.
מניחים אטריות מעל ומורחים עם 1 1/2 כף. תערובת גבינה. למעלה עם 1 1/2 כף. רוטב. חזור עם אטריות, תערובת גבינה ורוטב, מסתיים בשכבת רוטב.
מגישים, מעבירים פרמזן נוסף.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנג ' ובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי לפסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון