לזניה בקר
מתכון בשר לזניה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 296 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שיני שום, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (לזניה די קרצ'ופי), ו לזניה חמש ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מבשלים בקר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מסננים. מערבבים פנימה את המים, רוטב העגבניות והדבק, תערובת המרק, האורגנו, הסוכר והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
כפית 1/2 כוס רוטב בשר לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות ושליש מגבינת הקוטג', המוצרלה, רוטב הבשר וגבינת הפרמזן. חזור על שכבות פעמיים.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות או עד שהם מבעבעים ומחוממים. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.