לזניה בקר זוקיני
לזניה בקר זוקיני יכולה להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 116 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-3 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. אם יש לכם עלי דפנה, פטרוזיליה, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו די טובה. לזניה זוקיני בקר, לזניה זוקיני בקר ולזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה" דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את רוטב העגבניות, המים, רסק העגבניות, עלי הדפנה, הפטרוזיליה והתיבול האיטלקי. להביא לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, ללא מכסה, במשך 30-40 דקות.
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מסדרים חמש אטריות מעל הרוטב, חותכים בהתאם.
מורחים בגבינת קוטג'. מכסים בחמש אטריות, מחצית מרוטב הבשר והקישואים. מכסים בחמש אטריות ושמנת חמוצה. למעלה עם שאר האטריות ורוטב בשר.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.