לזניה בקר זוקיני יכולה להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 116 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-3 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. אם יש לכם עלי דפנה, פטרוזיליה, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו די טובה. לזניה זוקיני בקר, לזניה זוקיני בקר ולזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה" דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
1
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.