קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה בקר זוקיני

לזניה בקר זוקיני
לזניה בקר זוקיני יכולה להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 116 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-3 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. אם יש לכם עלי דפנה, פטרוזיליה, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו די טובה. לזניה זוקיני בקר, לזניה זוקיני בקר ולזניה קישואים עם קישואים "ריקוטה" דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, המים, רסק העגבניות, עלי הדפנה, הפטרוזיליה והתיבול האיטלקי. להביא לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, ללא מכסה, במשך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מסדרים חמש אטריות מעל הרוטב, חותכים בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מורחים בגבינת קוטג'. מכסים בחמש אטריות, מחצית מרוטב הבשר והקישואים. מכסים בחמש אטריות ושמנת חמוצה. למעלה עם שאר האטריות ורוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.