לזניה ברוטב גבינה וירקות
לזניה גבינה-ירקות חצוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב אלפרדו, תרד, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם גבינת קשיו, לזניה מחבת שובבה, ו לזניה ירקות קלויים עם גבינת עיזים.
הוראות
מסננים תרד, ולחץ בין שכבות של מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מערבבים יחד תרד, 1 גבינת מוצרלה כוס, ואת 5 המרכיבים הבאים.
מערבבים יחד 1 מיכל של רוטב אלפרדו הבא 4 מרכיבים.
מורחים מיכל שנותר של רוטב אלפרדו באופן שווה לתחתית של 2 משומן קל 8 אינץ ' מרובע אפייה מנות. למעלה כל אחד עם 2 אטריות לזניה ורבע של תערובת תרד. חזור על הנוהל עם 4 אטריות ותערובת תרד נותרת. למעלה באופן שווה עם הנותרים 4 אטריות, להפיץ עם תערובת ארטישוק.
אופים את שני התבשילים ב-350 ל-40 דקות או רק עד שנקבע ומשחימים קלות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ואופים 5 דקות יותר.
תבשיל אחד מגניב. לעטוף בנייר אלומיניום כבד חובה, להקפיא עד 1 חודש.
הערה: הפשרה תבשיל קפוא במקרר לילה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 עד 50 דקות.