קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

לזניה ברוטב גבינה וירקות

לזניה ברוטב גבינה וירקות
לזניה גבינה-ירקות חצוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1225 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב אלפרדו, תרד, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם גבינת קשיו, לזניה מחבת שובבה, ו לזניה ירקות קלויים עם גבינת עיזים.

הוראות

1
מסננים תרד, ולחץ בין שכבות של מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מערבבים יחד תרד, 1 גבינת מוצרלה כוס, ואת 5 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מערבבים יחד 1 מיכל של רוטב אלפרדו הבא 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
4
מורחים מיכל שנותר של רוטב אלפרדו באופן שווה לתחתית של 2 משומן קל 8 אינץ ' מרובע אפייה מנות. למעלה כל אחד עם 2 אטריות לזניה ורבע של תערובת תרד. חזור על הנוהל עם 4 אטריות ותערובת תרד נותרת. למעלה באופן שווה עם הנותרים 4 אטריות, להפיץ עם תערובת ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
אופים את שני התבשילים ב-350 ל-40 דקות או רק עד שנקבע ומשחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ואופים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 15 דקות.
8
תבשיל אחד מגניב. לעטוף בנייר אלומיניום כבד חובה, להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הערה: הפשרה תבשיל קפוא במקרר לילה.
10
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.