לזניה ברוטב רביולי ונקניקיות
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את "נקניקייה ורוביולי לאגנאן". מתכון זה מספק 8 מנות. עם 553 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תרד תינוק, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, נקניק טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה רביולי נקניק, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו לזניה עם נקניק רביולי מראש.
הוראות
מבשלים נקניק איטלקי במחבת מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. מערבבים רוטב פסטה לתוך נקניק.
קוצצים תרד, ולזרוק עם פסטו בקערה.
כפית שליש מתערובת נקניק (כ 1/2 כוס) לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת תרד. סדר חצי רביולי בשכבה אחת מעל תערובת תרד. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם הנותרים תערובת נקניק.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
מפזרים גבינה מגוררת, ואופים 5 עד 8 דקות או עד חם תוסס.
הערה: בדקנו עם בויטוני פסטו עם בזיליקום.
לזניה שרימפס ורוביולי: להשמיט נקניק איטלקי. תחליף 1 (15-עוז.) רוטב אלפרדו צנצנת רוטב פסטה. מערבבים 1/4 מרק ירקות כוס * לתוך רוטב אלפרדו. המשך עם מתכון לפי ההוראות, לפזר 1 lb. קלופים, קצוץ גס שרימפס מבושל על השכבה הראשונה של רביולי.
מפזרים 1/8 כפית. פפריקה לפני ההגשה. יד על זמן: 20 דקות. זמן כולל: 55 דקות.
הערה: בדקנו עם רוטב ברטולי אלפרדו עם גבינת פרמזן מיושנת.