לזניה בריאות
מתכון לזניה בריאות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותקני שום, גבינת פרמזן, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קייל פורטובלו בריאות, מילוי בריא, ו לחם חמוציות אגוז בריא (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה, פלפל אדום טחון 1 כפית של בזיליקום.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, להכות ביצה מעט. מערבבים בגבינת ריקוטה ונותר 1/2 בזיליקום כפית עד מעורבב.
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 כוסות של תערובת הרוטב, חצי תערובת ריקוטה ו 3/4 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב גבינת מוצרלה; מפזרים גבינת פרמזן. תרסיס 15 אינץ חתיכת נייר עם ספריי בישול. מכסים את הלזניה בנייר כסף.
אופים 45 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.