קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה בריאות

לזניה בריאות
מתכון לזניה בריאות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותקני שום, גבינת פרמזן, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קייל פורטובלו בריאות, מילוי בריא, ו לחם חמוציות אגוז בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
מקום במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה, פלפל אדום טחון 1 כפית של בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב פסטהרוטב פסטה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
5
הסר מהחום.
6
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, להכות ביצה מעט. מערבבים בגבינת ריקוטה ונותר 1/2 בזיליקום כפית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אטריות ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מורחים על תערובת רוטב 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 כוסות של תערובת הרוטב, חצי תערובת ריקוטה ו 3/4 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם אטריות שנותרו, רוטב גבינת מוצרלה; מפזרים גבינת פרמזן. תרסיס 15 אינץ חתיכת נייר עם ספריי בישול. מכסים את הלזניה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
אופים 45 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.