לזניה בשר בקר & Plantain טחון
לעולם לא יהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את 'בקר טחון' ואת 'פלאנט ' ן'. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 266 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך צימוקים, ביצים, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 40% וזה לא כזה אדיר. נסו קציצות בשר טחון & Plantain, מחית בקר קרמית Plantain ו-Squash Ground, ו קאנואה (נבל בשלים "קאנו" ממולא בשר טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון ובצל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד בייקון הוא פריך.
מוסיפים בשר טחון ופלפלים; מבשלים ומערבבים עד שהבשר הטחון מושח באופן שווה. מערבבים הבא 6 מרכיבים; כיסוי. מבשלים על אש נמוכה 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
לבשל plantains ב ההלבשה במחבת על חום בינוני-גבוה עד כל פרוסה הוא השחמה שווה משני הצדדים, מפנה פעם אחת. מסדרים 1/3 של בננות על החלק התחתון של 13x9 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם חצי תערובת הבשר. חזור על שכבות; לכסות עם בננות שנותרו.
לטאטא ביצים וחלב עד מעורבב; לשפוך על מרכיבים במחבת.
אופים 45 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן.