לזניה גינה ללא צלחת
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את הגן חסר התחתית Lasgananananan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 205 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פטה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. נסו צלעות ללא תחתית בסיאטל, לזניה גינה, ו לזניה בסגנון גן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל צלחת אפייה 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את קישואים, פטריות, תרד, שום, בצל אדום, 1/2 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פטה.
טפטוף עם שמן זית וחומץ בלסמי, ומערבבים בזיליקום, אורגנו, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים את התערובת עד מעורב באופן שווה.
מניחים שכבה של אטריות לזניה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. הפוך שכבה של פרוסות עגבניות על האטריות.
מורחים כמות נדיבה של תערובת תרד על העגבניות. אל תדאג, זה מתכווץ הרבה בזמן הבישול.
להניח פרוסות עגבניות על תערובת תרד, ואז עוד שכבה של אטריות. התחל עם שכבה נוספת של עגבניות על גבי האטריות, וחזור שכבות עד המנה הוא ערמו עם לזניה, המסתיים בתערובת הירקות.
מפזרים את שאר הגבינה למעלה.
אופים במשך 35 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד אטריות, וירקות במכרז.
תנו לעמוד כמה דקות כדי להגדיר, ולאחר מכן לחתוך ולשרת.