לזניה דלעת
לזניה דלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 559 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת רומנו, מחית דלעת, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות עכביש מפחידות כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: לזניה דלעת, לזניה דלעת, ו לזניה דלעת.
הוראות
במחבת כבדה גדולה, על אש בינונית, הקפיצו בצל ושום בשמן הזית עד לשקיפות.
מוסיפים נקניק ומבשלים עד להשחמה, מפרקים אותו בכף עץ בזמן שהוא מתבשל.
מוסיפים קישואים ומבשלים עוד 5 דקות. הניחו בצד.
בסיר בינוני משלבים רוטב עגבניות ויין אדום ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. התאימו תיבול במלח כשר, פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם. אם תרצה, להוסיף עוד תבלינים לטעמך. (בדרך כלל אני מוסיפה אורגנו יבש, בזיליקום ופטרוזיליה). מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ונותנים לו להתבשל במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה מערבבים יחד את גבינות הריקוטה, המוצרלה והרומנו.
מוסיפים ביצים, מחית דלעת ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים היטב. אולי כדאי להוסיף עוד תבלינים למילוי. (אפשר להוסיף קורט קינמון וזה נתן לו טעם אחר.)
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בנה את הלזניה שלך בתבנית אפייה גדולה (9 על 12 אינץ') החל משכבת רוטב, שכבת פסטה, שכבה של חצי נקניק ושכבה של חצי מילוי.
מוסיפים שכבה נוספת של פסטה, רוטב, את הנקניקייה שנותרה ואת המילוי. מסיימים בשכבת פסטה ושכבת רוטב.
מפזרים מעט גבינת מוצרלה מעל ואופים 25 דקות.
מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.