קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לזניה דלעת

לזניה דלעת
לזניה דלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 559 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת רומנו, מחית דלעת, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות עכביש מפחידות כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: לזניה דלעת, לזניה דלעת, ו לזניה דלעת.

הוראות

1
במחבת כבדה גדולה, על אש בינונית, הקפיצו בצל ושום בשמן הזית עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים נקניק ומבשלים עד להשחמה, מפרקים אותו בכף עץ בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים קישואים ומבשלים עוד 5 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
בסיר בינוני משלבים רוטב עגבניות ויין אדום ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. התאימו תיבול במלח כשר, פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם. אם תרצה, להוסיף עוד תבלינים לטעמך. (בדרך כלל אני מוסיפה אורגנו יבש, בזיליקום ופטרוזיליה). מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ונותנים לו להתבשל במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בקערה גדולה מערבבים יחד את גבינות הריקוטה, המוצרלה והרומנו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ופלפל כתוםופלפל כתום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים, מחית דלעת ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דלעת משומרדלעת משומר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מערבבים היטב. אולי כדאי להוסיף עוד תבלינים למילוי. (אפשר להוסיף קורט קינמון וזה נתן לו טעם אחר.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
8
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בנה את הלזניה שלך בתבנית אפייה גדולה (9 על 12 אינץ') החל משכבת רוטב, שכבת פסטה, שכבה של חצי נקניק ושכבה של חצי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
מוסיפים שכבה נוספת של פסטה, רוטב, את הנקניקייה שנותרה ואת המילוי. מסיימים בשכבת פסטה ושכבת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מפזרים מעט גבינת מוצרלה מעל ואופים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.