לזניה דלעת סקווש
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 425 מעלות F. משמנים קלות תבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
מניחים סקווש בתבנית אפייה מוכנה.
מוסיפים שמן 1/2 כפית מלח; לזרוק בעדינות מעיל.
מורחים בשכבה זוגית. צלי, חשוף, במשך 25 עד 30 דקות או עד סקווש הוא רך, ערבוב פעם אחת. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
בינתיים, לרוטב: בסיר גדול, חמאת חום על חום בינוני.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בקמח 1/2 כפית מלח. מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס. מערבבים בסקווש ורוזמרין.
גריז קל צלחת אפייה 13x9x2 אינץ ' או תבשיל מלבני 3 ליטר. כדי להרכיב, להפיץ על 1 כוס הרוטב בתבנית אפייה מוכנה.
שכבה שלוש של אטריות בצלחת.
מורחים עם שליש מהרוטב הנותר.
מפזרים 1/3 כוס של גבינת פמלה. חזור על אטריות שכבות, רוטב, וגבינת פרמזן עוד פעמיים.
יוצקים את הקצפת באופן שווה על שכבות בצלחת.
מפזרים את 1/3 כוס גבינת פרמזן הנותרים.
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות על 10 דקות יותר או עד הקצוות הם תוסס העליון הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה. עושה 8 עד 10 מנות.
מרכיבים מנות :
59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי 1 קילוגרם דלעת סקווש, קלופים, זרע, לחתוך לפרוסות 1/4-עד 1/2-אינץ ' עבה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 1 2 כפיות אבקת שום קצץ רוזמרין טרי 6 ציפורן שום, טחון 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 9 אטריות לזניה ללא רתיחה 142 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1-1 / 3 כוסות גבינת פרמזן גרוסה דק 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אינסטנט פודינג לימון