לזניה דלעת סקווש
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. משמנים קלות תבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
מניחים סקווש בתבנית אפייה מוכנה.
מוסיפים שמן 1/2 כפית מלח; לזרוק בעדינות מעיל.
מורחים בשכבה זוגית. צלי, חשוף, במשך 25 עד 30 דקות או עד סקווש הוא רך, ערבוב פעם אחת. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
בינתיים, לרוטב: בסיר גדול, חמאת חום על חום בינוני.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים בקמח 1/2 כפית מלח. מערבבים בהדרגה בחלב. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס. מערבבים בסקווש ורוזמרין.
גריז קל צלחת אפייה 13x9x2 אינץ ' או תבשיל מלבני 3 ליטר. כדי להרכיב, להפיץ על 1 כוס הרוטב בתבנית אפייה מוכנה.
שכבה שלוש של אטריות בצלחת.
מורחים עם שליש מהרוטב הנותר.
מפזרים 1/3 כוס של גבינת פמלה. חזור על אטריות שכבות, רוטב, וגבינת פרמזן עוד פעמיים.
יוצקים את הקצפת באופן שווה על שכבות בצלחת.
מפזרים את 1/3 כוס גבינת פרמזן הנותרים.
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות על 10 דקות יותר או עד הקצוות הם תוסס העליון הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה. עושה 8 עד 10 מנות.