קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

לזניה דרום-מערבית.

לזניה דרום-מערבית.
לזניה דרום-מערבית דורשת בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 730 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי, אטריות לזניה לא מבושלות, פלפלים חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו לזניה דרום-מערבית., לזניה דרום-מערבית., ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, jalapenos, בצל, שום, כוסברה, וכמון בסיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בצ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שהצ ' וריסו מתפורר, ומשחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וביצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כדי להרכיב, להפיץ 1/3 של רוטב עגבניות בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים את הנקניק על רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
נקניקנקניק
מורחיםמורחים
7
יוצקים 1/2 מהרוטב הנותר על הנקניק ומפזרים 1/2 מהגבינה הגרוסה על גבי הרוטב. מסדרים שכבה של אטריות לאורך הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
נקניקנקניק
רוטברוטב
8
מורחים את תערובת גבינת הריקוטה על האטריות ומניחים שכבה נוספת של אטריות על הריקוטה. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר וגבינה מגורסת. מכסים בנייר כסף: כדי למנוע דבק, או לרסס בנייר כסף עם תרסיס בישול, או לוודא את נייר הכסף לא לגעת בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרסיס בישולתרסיס בישול
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר נייר כסף, ואופים עד העליון הוא השחמה, על 15 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo