לזניה הטובה ביותר
הלזניה הטובה ביותר יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1040 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רסק עגבניות, חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה.
הוראות
מוסיפים את שמן הזית לסיר גדול יחד עם הבצל, השום והגזר. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד הבצלים רכים ושקופים. הלחות המשוחררת על ידי הירקות צריכה למנוע מהם לשרוף, אבל אם הם מתחילים לשרוף, להנמיך את החום ולהוסיף קצת מים. לאחר הבצל מבושלים, להסיר את המכסה ולהפוך את החום, מטגן עד התערובת היא 1/3 הנפח המקורי ומתחיל caramelize. לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת, להגביר את החום בינוני גבוה ולהוסיף את בשר בקר טחון חזיר. תשתמש במרית כדי לשבור את הגושים.
מוסיפים את החלב ומרתיחים, ממשיכים לשבור את הגושים עד הבשר מבושל ולא נשאר נוזל.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה ואין ריח של אלכוהול שנותר.
הוסף את העגבניות, באמצעות הידיים שלך כדי למחוץ אותם לחתיכות קטנות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, מלח, אורגנו, ופלפל שחור.השתמש במטחנת מיקרו כדי לגלח את שיטאקי יבש לתוך הסיר (אתה יכול גם לשים את הפטרייה המיובשת במטחנת תבלין ואבקה). מבשלים את הרוטב על אש נמוכה בינונית עד שהוא עבה (30-40 דקות).בנדיבות מלח סיר גדול של מים ולהוסיף כפית שמן זית. מביאים את המים לרתיחה, ואז לבשל את הפסטה 3 דקות פחות ממה כיוונים החבילה אומרים. הפסטה שלי אמרה 9 דקות אז בישלתי אותה
מניחים את מתלה התנור במיקום העליון מחממים ל 350 מעלות F (180 C).
שים את המוצרלה וגרוייר בקערה וזרוק כדי להפיץ באופן שווה. כדי לבנות את הלאסגן, הניח שכבה של רוטב כי הוא בדיוק עבה מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של המנה.
מפזרים גבינה. לכסות עם פסטה parboiled, לחתוך את הפסטה לפי הצורך כדי למלא את החללים. חזור על כך שיש לך 3 שכבות של פסטה.ברגע שיש לך 3 שכבות של פסטה, לסיים על ידי הפצת רוטב הבשר הנותר על גבי השכבה האחרונה של פסטה. מכסים עם מספיק גבינה כך שאתה לא יכול לראות שום רוטב מתחת.
שים את הלזניה על תבנית אפייה כדי לתפוס כל נשפך, ואז למקם אותו בתנור.
אופים עד הרוטב הוא חם מבעבע והגבינה יש השחמה על גבי. אם הרוטב כבר מבעבע במשך זמן מה והגבינה לא מקבל חום, להגביר את החום ל 450 מעלות F (230 C) כדי לסיים אותו.כאשר הלזניה נעשית, להוציא אותו מהתנור, לקשט עם פטרוזיליה טחון, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.