קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לזניה הטובה ביותר

לזניה הטובה ביותר
הלזניה הטובה ביותר יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1040 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רסק עגבניות, חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה.

הוראות

1
מוסיפים את שמן הזית לסיר גדול יחד עם הבצל, השום והגזר. מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד הבצלים רכים ושקופים. הלחות המשוחררת על ידי הירקות צריכה למנוע מהם לשרוף, אבל אם הם מתחילים לשרוף, להנמיך את החום ולהוסיף קצת מים. לאחר הבצל מבושלים, להסיר את המכסה ולהפוך את החום, מטגן עד התערובת היא 1/3 הנפח המקורי ומתחיל caramelize. לדחוף את הירקות לצדדים של המחבת, להגביר את החום בינוני גבוה ולהוסיף את בשר בקר טחון חזיר. תשתמש במרית כדי לשבור את הגושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את החלב ומרתיחים, ממשיכים לשבור את הגושים עד הבשר מבושל ולא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה ואין ריח של אלכוהול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף את העגבניות, באמצעות הידיים שלך כדי למחוץ אותם לחתיכות קטנות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, מלח, אורגנו, ופלפל שחור.השתמש במטחנת מיקרו כדי לגלח את שיטאקי יבש לתוך הסיר (אתה יכול גם לשים את הפטרייה המיובשת במטחנת תבלין ואבקה). מבשלים את הרוטב על אש נמוכה בינונית עד שהוא עבה (30-40 דקות).בנדיבות מלח סיר גדול של מים ולהוסיף כפית שמן זית. מביאים את המים לרתיחה, ואז לבשל את הפסטה 3 דקות פחות ממה כיוונים החבילה אומרים. הפסטה שלי אמרה 9 דקות אז בישלתי אותה
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים את מתלה התנור במיקום העליון מחממים ל 350 מעלות F (180 C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שים את המוצרלה וגרוייר בקערה וזרוק כדי להפיץ באופן שווה. כדי לבנות את הלאסגן, הניח שכבה של רוטב כי הוא בדיוק עבה מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
GruyereGruyere
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מפזרים גבינה. לכסות עם פסטה parboiled, לחתוך את הפסטה לפי הצורך כדי למלא את החללים. חזור על כך שיש לך 3 שכבות של פסטה.ברגע שיש לך 3 שכבות של פסטה, לסיים על ידי הפצת רוטב הבשר הנותר על גבי השכבה האחרונה של פסטה. מכסים עם מספיק גבינה כך שאתה לא יכול לראות שום רוטב מתחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
שים את הלזניה על תבנית אפייה כדי לתפוס כל נשפך, ואז למקם אותו בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים עד הרוטב הוא חם מבעבע והגבינה יש השחמה על גבי. אם הרוטב כבר מבעבע במשך זמן מה והגבינה לא מקבל חום, להגביר את החום ל 450 מעלות F (230 C) כדי לסיים אותו.כאשר הלזניה נעשית, להוציא אותו מהתנור, לקשט עם פטרוזיליה טחון, ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

8שרימפס וורידים1dried shiitake פטריות1dried shiitake פטריות1אוראו ממולאים כפוליםחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק5ציפורןשום טחון דקשום טחון דק510חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'500gramsground בשר500gramsground בשר0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'200gramsground חזיר200gramsground חזיר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת גרוייר מגוררתגבינת גרוייר מגוררת1( חצילים)גזר קלוף מגורד דקגזר קלוף מגורד דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל קצוץבצל קצוץ200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה מגוררתגבינת מוצרלה מגוררת1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש8שרימפס וורידיםפטרוזיליה לקישוטפטרוזיליה לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה2חתיכות טופי הית' ברמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'800gramswhole עגבניות מבושלות800gramswhole עגבניות מבושלות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת8שרימפס וורידים15sheetslasagne15sheetslasagne