לזניה טאקו
לזניה טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 15 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 662 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, מים, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה טאקו, לזניה טאקו, ו לזניה טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בקר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, ואז מתבלים בתיבול טאקו, שום, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי ומים. מבשלים במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים את תחתית תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים 6 טורטיות בתבנית האפייה המוכנה.
מורחים 1/3 מהסלסה על גבי הטורטיות.
מורחים 1/2 מתערובת הבשר באופן שווה על הסלסה.
מפזרים 1/2 מהבצל הירוק. זרוק 1/2 מהשמנת החמוצה באופן אקראי על הבצל הירוק. למעלה עם 1/2 כוס צ 'דר ו 1/2 כוס מונטריי ג' ק גבינה. חזור על שכבות. למעלה עם 6 טורטיות, להפיץ עם סלסה הנותרים, ומפזרים גבינה הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 45 דקות או עד שהגבינות נמסות.