לזניה טופו
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם טופו, גבינת מוצרלה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: לזניה טופו קלה, לזניה תרד טופו, ו לזניה טופו Herbed עם קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
בקערה בינונית לשלב טופו, ביצים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, חלב, רוטב ספגטי, פטרוזיליה ו 1 כוס גבינת מוצרלה.
מורחים שכבה בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שכבת אטריות לזניה עם תערובת הרוטב, מסתיים ברוטב.
מפזרים עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 35 דקות.