תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה טורקיה עם דלעת סקווש, קישואים, ותרד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה דלעת סקווש עם תרד ומרווה.
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, 5 עד 7 דקות. לשבור את טורקיה לחתיכות קטנות למחבת; לבשל ומערבבים עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, מים, בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/4 כוס פטרוזיליה לתוך תערובת טורקיה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי, 60 עד 90 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.