תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה טורקיה עם דלעת סקווש, קישואים, ותרד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה דלעת סקווש עם תרד ומרווה.
הוראות
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, 5 עד 7 דקות. לשבור את טורקיה לחתיכות קטנות למחבת; לבשל ומערבבים עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, מים, בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/4 כוס פטרוזיליה לתוך תערובת טורקיה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי, 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל מטוגן בצ'דר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בעוד הרוטב מתבשל, מניחים את הדלעת באטרנוט בקערה גדולה ובטוחה למיקרוגל; מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל גבוה עד למכרז, כ 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מבשלים ומערבבים את התרד במחבת גדולה על חום בינוני עד נבול, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מערבבים את גבינת ריקוטה, ביצה, 2 כפות פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל שחור, ועל 2/3 של גבינת מוצרלה יחד בקערה. תניח בצד.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.