קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות59
מגזין

לזניה טורקיה עם דלעת סקווש, קישואים, תרד

לזניה טורקיה עם דלעת סקווש, קישואים, תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה טורקיה עם דלעת סקווש, קישואים, ותרד. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה דלעת סקווש עם תרד ומרווה.

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, 5 עד 7 דקות. לשבור את טורקיה לחתיכות קטנות למחבת; לבשל ומערבבים עד השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, מים, בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/4 כוס פטרוזיליה לתוך תערובת טורקיה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מגיע עקביות הרצוי, 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעוד הרוטב מתבשל, מניחים את הדלעת באטרנוט בקערה גדולה ובטוחה למיקרוגל; מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל גבוה עד למכרז, כ 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מבשלים ומערבבים את התרד במחבת גדולה על חום בינוני עד נבול, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את גבינת ריקוטה, ביצה, 2 כפות פטרוזיליה, 1/4 כפית פלפל שחור, ועל 2/3 של גבינת מוצרלה יחד בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
יוצקים 1 1/2 כוסות של הרוטב לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים 3 של אטריות לזניה בשכבה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים 1 כוס של תערובת גבינת ריקוטה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מפזרים כמחצית דלעת מעל תערובת גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
9
שכבה של חצי מהתרד הנבול מעל הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
הנח כמחצית פרוסות הקישואים על התרד בשכבה. חזור על השכבות. למעלה עם 3 הנותרים אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
11
מורחים כל תערובת גבינת ריקוטה שנותרה על החלק העליון של הלזניה. סיים על ידי ציפוי עם כל תערובת רוטב הנותרים. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
הסר את רדיד האלומיניום ומפזר את המוצרלה הנותרים על החלק העליון של הלזניה. חזור לתנור ואפה חשוף עד העליון הוא חום זהוב, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
הסר ולאפשר לזניה לנוח 15 דקות לפני חיתוך לשרת.

מרכיבים

8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרסקווש חמאה קלופים וקפוייםסקווש חמאה קלופים וקפויים794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת ריקוטה נטולת שומןגבינת ריקוטה נטולת שומן1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת הקרקע טורקיהחבילת הקרקע טורקיה1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות9אטריות לזניה ללא רתיחהאטריות לזניה ללא רתיחה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקחבילת מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת תרד טריחבילת תרד טרי510חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק2קישואים, פרוס לאורכוקישואים, פרוס לאורכו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.