לזניה טרייה
לזניה טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, העגבניה, החלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו גינה ללא אפייה-לזניה טרייה, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו לזניה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במים חמים, חלב, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב( מתוך קופסת המבורגר הלפר), אורגנו ואבקת שום.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות, פלפל, קישואים וגבינה. כיסוי; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; לחשוף (רוטב יעבה כפי שהוא עומד). מערבבים לפני ההגשה.