לזניה ירקות צבעוניים
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יגנאן ירקות צבעוניים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לך בצל, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ירקות צבעוניים, סלט ירקות צבעוני, ו תערובת ירקות צבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פלפלים, בצל, קישואים ופטריות; מטוגנים 10 דקות או עד שהירקות מתאדים נוזל פריך ופטריות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
שלב 1 1/2 כוסות מוצרלה, ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן, וביצה, ערבוב היטב.
מורחים 1 כוס מרינרה בסיסית על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; העליון עם 3 אטריות. כף 1 מרינרה בסיסית כוס באופן שווה על אטריות. למעלה באופן שווה עם שליש תערובת ריקוטה ושליש תערובת ירקות. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות. למעלה עם שנותר 1 מרינרה בסיסית כוס.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 מוצרלה כוס הנותרים 1/4 פרמזן כוס. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.