לזניה כרוב ופטריות
אם יש לך פטריות קרמיני, חומץ יין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לזניה כרוב ופטריות, לזניה פטריות וקייל עם רוטב קשיו רוזמרין, ו כרוב, פטריות ולזניית עגבניות מיובשות {Vegetarian}.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 8 שיני שום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים רסק עגבניות, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לשלב.
מוסיפים בזיליקום ו-4 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה). מערבבים 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה.
מניחים pancetta במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מניחים פטריות במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיף pancetta; לבשל 6 דקות או עד קריספ, ערבוב להתפורר.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, פטריות, ו 1/4 כוס מלאי. הגבר את החום למדיום. מבשלים 10 דקות או עד כמעט יבש.
הסר מהחום; מערבבים במחצית וחצי.
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף מלאי 1/2 כוס הנותרים הנותרים 2 שיני שום; להביא לרתיחה.
להוסיף כרוב; לבשל 10 דקות או עד קייל wilts, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחומץ.
מורחים רוטב 1 כוס בתחתית ברולר מרובע 8 אינץ ' - זכוכית בטוחה או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 2 אטריות על רוטב; אטריות העליון עם כל כרוב ו 3/4 כוס רוטב. מסדרים 2 אטריות מעל כרוב ורוטב; העליון עם תערובת פטריות ריקוטה. למעלה עם שאריות 2 אטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות; מפזרים פרמזן. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות.
הפעל broiler (לא להסיר צלחת מהתנור). לחשוף; מפזרים מוצרלה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 5 דקות; מפזרים פטרוזיליה ופלפל.