לזניה מאכלי ים אני
Lasganananananan מאכלי ים אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 693 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . לכי לחנות וקחי ביצה, גבינת פרמזן, פילה דג סנדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בצל מטוגן בחמאה או במרגרינה.
מערבבים את גבינת הקוטג', גבינת שמנת, בזיליקום, מלח, פלפל, ביצה ובצל מוקפץ. תניח בצד.
מערבבים את מרק הפטריות, חלב ושום. מערבבים ביין הלבן, צדפות מפרץ, פילה סנדל, וחסילונים. תניח בצד.
להרכיב מרכיבים במחבת לזניה משומנת כדלקמן: שכבה דקה של רוטב פירות ים, 1/5 אטריות, 1/2 תערובת גבינה, 1/5 אטריות, 1/2 תערובת פירות ים, 1/5 אטריות, 1/2 תערובת גבינה, 1/5 אטריות, 1/2 תערובת פירות ים, ואטריות שנותרו.
מניחים גבינת מוצרלה ופרמזן למעלה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות.
הסר מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך 10 דקות.