זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ממולאים פגזים, קונכיות ממולאות, ו קונכיות ממולאות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת; מערבבים את פסטה הקליפה וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה כמעט מבושל דרך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
מסננים היטב ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
בעוד הקונכיות מתבשלות, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים את הבשר והבצל במחבת החמה עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מסננים וזורקים כל שומן עודף; מערבבים את רסק העגבניות, רוטב עגבניות, מלח, אורגנו, ואבקת שום. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
אורגנו
מלח
5
מורחים חצי מהרוטב לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב. מערבבים את גבינת הקוטג', 3/4 של גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל. כפית את תערובת הגבינה לתוך הפגזים ולהגדיר אותם לתבנית אפייה מוכנה. לאחר כל הפגזים כבר מלא, לשפוך את רוטב הבשר הנותר על הפגזים ומפזרים עם גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
גבינת קוטג'
פטרוזיליה
גבינה
פלפל
קונכיות פסטה
רוטב
ביצה
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערת ערבוב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקונכיות חמות במרכז וגבינת המוצרלה נמסה ותוססת, כ -30 דקות.