קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה מסורתית

לזניה מסורתית
לזניה מסורתית לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 411 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4891 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. מתכונים דומים: לזניה מסורתית, לזניה מסורתית, ו הלזניה המסורתית הטובה ביותר.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום, הסוכר, התיבול, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; ומבשלים, חשף, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
בקערה גדולה שלבו ביצים ופטרוזיליה. מערבבים פנימה את גבינת הקוטג', הריקוטה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים 1 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
שכבה עם שלוש אטריות, גבינת פרובולון, 2 כוסות תערובת גבינת קוטג', 1 כוס מוצרלה, שלוש אטריות, 2 כוסות רוטב בשר, תערובת גבינת קוטג ' שנותרה 1 כוס מוצרלה. למעלה עם אטריות הנותרים, רוטב בשר ומוצרלה (צלחת יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 20 דקות יותר או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר בתפזורתנקניק חזיר בתפזורת680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל אחד) רוטב עגבניותפחיות כל אחד) רוטב עגבניות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות 4% גבינת קוטג'קטנהכוסות 4% גבינת קוטג'קטנה9אטריות לזניה, מבושלות ומנוקזותאטריות לזניה, מבושלות ומנוקזות3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)62 כפות חמאה מומסתגבינת פרובולוןגבינת פרובולון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרטון ריקוטה גבינהקרטון ריקוטה גבינה1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל אחד) רסק עגבניותפחיות כל אחד) רסק עגבניות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.