קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

לזניה מקסיקנית ללא גלוטן

לזניה מקסיקנית ללא גלוטן
לזניה מקסיקנית ללא גלוטן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 435 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, בצל, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לזניה עוף מקסיקני-ללא גלוטן, לזניה מקסיקנית חינם עגבניות, ו לזניה נטולת גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים צ ' ילי, שעועית שחורה, ובצל יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שכבה 4 טורטיות בחלק התחתון של צלחת אפייה מוכן; לכסות עם 1 גבינת צ ' דר כוס. כפית חצי מתערובת הצ ' ילי על שכבת גבינה. חזור על 2 שכבות נוספות עם שאר החומרים, המסתיימות בגבינת צ ' דר למעלה. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד לזניה מבעבעת, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.