לזניה נקניקיות שלוש גבינות
לזניה של נקניק שלוש גבינות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 19 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 429 קלוריות . גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, נקניק טחון עדין, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 2 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לזניה של שלוש גבינות-נקניקיות , לזניה של נקניק, גבינה ובזיליקום , ולזניה ארבע גבינות נקניקיות ותרד .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד.
בסיר קטן ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה עם רבע מהרוטב הלבן, שלוש אטריות, חצי מהנקניק וארבע חתיכות כל אחת של גבינות מוצרלה ופרובולון. חזור על שכבות פעם אחת. כף מחצית מהרוטב הנותר מעל.
שכבה עם שאר הנודלס, רוטב, מוצרלה וגבינות פרובולון; מפזרים גבינת רומנו.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.