קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לזניה נקניקיות שלוש גבינות

לזניה נקניקיות שלוש גבינות
לזניה של נקניק שלוש גבינות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 19 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 429 קלוריות . גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, נקניק טחון עדין, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 2 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לזניה של שלוש גבינות-נקניקיות , לזניה של נקניק, גבינה ובזיליקום , ולזניה ארבע גבינות נקניקיות ותרד .

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר קטן ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש.
4
ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה עם רבע מהרוטב הלבן, שלוש אטריות, חצי מהנקניק וארבע חתיכות כל אחת של גבינות מוצרלה ופרובולון. חזור על שכבות פעם אחת. כף מחצית מהרוטב הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
שכבה עם שאר הנודלס, רוטב, מוצרלה וגבינות פרובולון; מפזרים גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.