קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

לזניה נקניקיות שלוש גבינות

לזניה נקניקיות שלוש גבינות
לזניה של נקניק שלוש גבינות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 19 גרם חלבון , 30 גרם שומן ובסך הכל 429 קלוריות . גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, נקניק טחון עדין, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 2 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לזניה של שלוש גבינות-נקניקיות , לזניה של נקניק, גבינה ובזיליקום , ולזניה ארבע גבינות נקניקיות ותרד .

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בסיר קטן ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מסירים מהאש.
4
ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה עם רבע מהרוטב הלבן, שלוש אטריות, חצי מהנקניק וארבע חתיכות כל אחת של גבינות מוצרלה ופרובולון. חזור על שכבות פעם אחת. כף מחצית מהרוטב הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
שכבה עם שאר הנודלס, רוטב, מוצרלה וגבינות פרובולון; מפזרים גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.