קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

לזניה נקניקייה איטלקית קלה

לזניה נקניקייה איטלקית קלה
לזניה נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 598 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, רוטב פסטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה נקניקייה איטלקית, לזניה נקניקייה איטלקית, ו לזניה נקניקייה איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, מתפוררים ומבשלים נקניק על אש בינונית עד חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה רוטב פסטה ורוטב עגבניות. בקערה קטנה שלבו גבינת ריקוטה ותיבול איטלקי. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים 1 כוס רוטב לתוך תחתית של 9 איקס 13 תבנית אפייה אינץ. למעלה עם 3 אטריות. מכסים אטריות עם 1/3 מתערובת גבינת הריקוטה, 1 כוס מוצרלה ורוטב 1 כוס. חזור על שכבות פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מוסיפים 3 אטריות אחרונות. לזניה עליונה עם הרוטב שנותר ועם גבינת המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מפזרים פרמזן מעל מוצרלה. מכסים ואופים 45 עד 50 דקות או עד שהאטריות רכות. לחשוף ואופים 5 דקות נוספות כדי להמיס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®