קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

לזניה עגבניות-בזיליקום עם פרושוטו

לזניה עגבניות-בזיליקום עם פרושוטו
לזניה עגבניות בזיליקום עם פרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 385 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצה עם פונטינה, עגבנייה, בזיליקום ופרושוטו, לחמניות לזניה עגבניות-בזיליקום, ו לזניה עצלה עם רוטב עגבניות בזיליקום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על, ולעבד עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים גבינת קוטג'; תהליך 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
4
מוסיפים גבינת שמנת, 2 כפות רומנו, בזיליקום, פלפל וביצה; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מורחים 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב הפסטה; מעליו 1 כוס תערובת גבינה, 1/3 כוס פרושוטו ו -3 / 4 כוס רוטב פסטה. חזור על השכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרושוטופרושוטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מורחים את רוטב הפסטה שנותר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מפזרים 2 כפות רומנו ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
8
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45 דקות או עד שהרוטב מבעבע. לחשוף ואופים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן לזניה לעמוד 5 דקות.