לזניה עגבניות-בזיליקום עם פרושוטו
לזניה עגבניות בזיליקום עם פרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 385 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצה עם פונטינה, עגבנייה, בזיליקום ופרושוטו, לחמניות לזניה עגבניות-בזיליקום, ו לזניה עצלה עם רוטב עגבניות בזיליקום.
הוראות
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על, ולעבד עד טחון.
מוסיפים גבינת קוטג'; תהליך 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים גבינת שמנת, 2 כפות רומנו, בזיליקום, פלפל וביצה; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב הפסטה; מעליו 1 כוס תערובת גבינה, 1/3 כוס פרושוטו ו -3 / 4 כוס רוטב פסטה. חזור על השכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מורחים את רוטב הפסטה שנותר על אטריות.
מפזרים 2 כפות רומנו ומוצרלה.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45 דקות או עד שהרוטב מבעבע. לחשוף ואופים 15 דקות נוספות.