קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לזניה עוף מצופה זהב-אספרגוס

לזניה עוף מצופה זהב-אספרגוס
המתכון לזניה עוף-אספרגוס מצופה זהב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 456 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: Chez L. A. עוף לזניה אספרגוס, עוף מצופה בפרמזן ואספרגוס ברוטב מלטיז, ו לזניה מוזהבת.

הוראות

1
תנור חום ל 177°. גריז מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ'. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מחממים 5 כוסות מים רותחים בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מוסיפים אספרגוס; חום לרתיחה. מרתיחים 3 עד 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מניחים אספרגוס בקערה. לזרוק עם שמן ופלפל לימון תיבול מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. מערבבים בקמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, חלב ומרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עוף, 1/4 כוס של פלפלים ו 1/2 כוס גבינת פרמזן. לבשל על 2 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מורחים על 1/2 כוס של תערובת העוף בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 כוסות תערובת עוף, חצי האספרגוס ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, החל עם אטריות. למעלה עם הנותרים 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מקציפים קרם בקערה קטנה צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
מורחים מעל לזניה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מפזרים 1/4 הנותרים פלפלים כוס 1/4 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
11
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חם במרכז העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.