לזניה עוף מצופה זהב-אספרגוס
המתכון לזניה עוף-אספרגוס מצופה זהב יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 456 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: Chez L. A. עוף לזניה אספרגוס, עוף מצופה בפרמזן ואספרגוס ברוטב מלטיז, ו לזניה מוזהבת.
הוראות
תנור חום ל 177°. גריז מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ'. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מחממים 5 כוסות מים רותחים בסיר 3 ליטר.
מוסיפים אספרגוס; חום לרתיחה. מרתיחים 3 עד 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
מניחים אספרגוס בקערה. לזרוק עם שמן ופלפל לימון תיבול מלח.
ממיסים חמאה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. מערבבים בקמח. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, חלב ומרז ' ורם.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עוף, 1/4 כוס של פלפלים ו 1/2 כוס גבינת פרמזן. לבשל על 2 דקות או עד חם.
מורחים על 1/2 כוס של תערובת העוף בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות, 1 1/2 כוסות תערובת עוף, חצי האספרגוס ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, החל עם אטריות. למעלה עם הנותרים 3 אטריות.
מקציפים קרם בקערה קטנה צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים 1/4 הנותרים פלפלים כוס 1/4 גבינת פרמזן כוס.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חם במרכז העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.