לזניה עוף פיאסטה טאקו
לזניה עוף פיאסטה טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. 242 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם לזניה אטריות, רוטב טאקו, 2 (14 1/2-עוז.) פחיות עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק מתוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. מתכונים דומים: לזניה עוף פיאסטה טאקו, לזניה טאקו פיאסטה, ו לזניה עוף פיאסטה.
הוראות
תרסיס 15x12 אינץ 'גיליון של רדיד ו 13x9 אינץ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב עגבניות ורוטב טאקו; לערבב היטב. מערבבים עוף. בקערה בינונית, לשלב שעועית מטוגנת ושמנת חמוצה; לערבב היטב.
מורחים על תערובת 1 כוס עוף בתחתית צלחת אפייה מרוסס. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות, שבירה כדי להתאים במידת הצורך.
מורחים עם חצי תערובת שעועית ותערובת 1 1/2 כוסות עוף.
מפזרים 1 כוס הגבינה, חצי הבצל וחצי הזיתים.
שכבה 4 יותר אטריות, נשאר תערובת שעועית, 1 1/2 כוסות עוף תערובת 1 כוס גבינה. למעלה עם הנותרים 4 אטריות, תערובת עוף, בצל, זיתים וגבינה. (להיות בטוח אטריות העליון מכוסים.) לכסות בנייר כסף, בצד מרוסס למטה. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים לזניה מכוסה במשך 50 דקות. לחשוף תבנית אפייה; אופים תוספת 18 עד 22 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים כוסברה. אם תרצה, מקשטים כל מנה עם מנה של שמנת חמוצה, עגבניות קצוצות וחסה קרועה.