קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק

לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק
לזניה מתכון עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב נקניק-עגבניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקניק בתפזורת, בזיליקום, פלפל קובנל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה עצלנית עם רוטב עגבניות-בזיליקום, אטריות סקווש צהובות עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו אטריות קישואים עם רוטב בזיליקום עגבניות קלוי שמנת.

הוראות

1
מרכיבים:עבור הרוטב:2 lb נקניק איטלקי בתפזורת (מעטפת הוסרה במידת הצורך)1 בצל גדול, שיני diced3 שום, פלפל קובנל minced1, עוז משומר טומטוס14 עוז משומר tomatoes6 עוז עגבניות paste1oon בלסמי יין vinegarred (אופציונלי)10 בזיליקום leavessaltpepper עבור הפסטה:1/2 כוס קמח 1/2 כוס טחון דק spaste13 ביצים למילוי ricotta: 1/lb11 lb תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט dry1 1/2 כוס גבינה איטלקית מעורבת*1 גבינה גרוסה egggsaltpepextra עבור זליפה
מרכיבים שתצטרך
פלפל קובניפלפל קובני
2
תתחיל את הרוטב קודם. חום את הנקניק בסיר גדול, כבד (השתמשתי בתנור ההולנדי הזה) פירוק כל חתיכות גדולות. כאשר מבושל כמעט לחלוטין, לנקז כמה שיותר שומן ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הבצל, שום ופלפל. מבשלים עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות, בלסמי, מלח ופלפל. מבשלים כמו שאתה עושה את הפסטה. זה צריך להפחית על ידי סנטימטר וחצי בערך.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף יין אם תרצה מעת לעת. מערבבים מדי פעם. כאשר הרוטב מבושל, מערבבים את עלי הבזיליקום.עבור הפסטה: בעוד הרוטב מבעבע משם, לשפוך את הקמח על גבי הדלפק נקי. צור באר על גבי ולהוסיף את הביצים. ללוש יחד עד צורות כדור ואז לעבוד בזיליקום. ללוש עד צורות בצק גמישות. לחלק 9 כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. להפריש עד מוכן לשימוש.הרכבה: מצקת שכבה אפילו של רוטב על החלק התחתון של מחבת 9x13 אינץ ' סטנדרטי, מכסה אותו ביסודיות. מסדרים שלוש אטריות בשכבה אחת. למעלה עם 1/2 של תערובת הגבינה ואז מצקת יותר רוטב על גבי. חוזר. למעלה לשלושת הנודלס הנותרים ולכסות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים גבינה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות 30 דקות נוספות או עד מחומם דרך. אפשר לשבת כמה דקות לפני חיתוך.* השתמשתי בתערובת של שש גבינות גרוסות שכללה מוצרלה, פרובולונה, פרמזן, פונטינה, רומנו וגיל Asiago.My מחשבות: זה היה פרויקט מזון סוף שבוע כיף. תכננו מה שאנחנו רוצים לעשות והיה על רוטב ומילוי החובה בעוד מאט התגלגל הפסטה החוצה. זה היה קל באופן מפתיע! למה לקח לנו כל כך הרבה זמן להכין פסטה טרייה בפעם הראשונה? זה לא לקח כל כך הרבה זמן כפי שחשבתי ואני חושב שעם אימון נגיע מהר יותר. אני חושב לזניה היה ניסוי פסטה תוצרת בית הראשון טוב כי זה לא היה רק טעים (אהבתי את הרמז של בזיליקום) אבל לא היינו צריכים לטרוח להרתיח את האטריות לפני השימוש בהם כי הם הולכים להיות אפוי קבור ברוטב. זה נשמע טיפשי, אבל לחסל את הצעד האחד הזה היה נהדר, עברתי מסיום האטריות לשכבות, לפוצץ את זה בתנור ללא זמן פיגור.
מרכיבים שתצטרך
4
תן לי להגיד לך, זה היה לזניה מרהיבה. הרוטב היה בטעם מורכב, האטריות היו מדהימות וטוב, אהבנו את זה כל כך, אכלנו את זה לארוחת ערב פעמיים לעומת השאריות הרגילות שלנו לארוחת צהריים/קפוא לאוכל חדש מאוחר יותר לשגרת ארוחת ערב. יאם. אני כבר רוצה לעשות את זה שוב.הערה: למרות שזה נראה כמו הרבה רוטב, אני מבטיח לך יהיה בסופו של דבר באמצעות כל זה!אם אתה משתמש נקניק במנות הפסטה שלך, להיכנס לתחרות ג ' ונסונוויל זה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טחון דקבזיליקום טחון דק102 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי בתפזורת (מעטפת הוסרה במידת הצורך)נקניק איטלקי בתפזורת (מעטפת הוסרה במידת הצורך)397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות משומרעגבניות חתוכות לקוביות משומר2קילוגרםעגבניות טחון גס שימוריםעגבניות טחון גס שימורים1שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8שרימפס וורידיםתוספת גבינה קרועה לזריפתתוספת גבינה קרועה לזריפת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח3ציפורןשום, טחוןשום, טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה איטלקית מעורבתגבינה איטלקית מעורבת1כף. חומץ ביין אדוםבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1פלפל קובנל, טחוןפלפל קובנל, טחון8שרימפס וורידים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריקוטהריקוטה8שרימפס וורידים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבשתרד קצוץ קפוא, הפשיר וסחוט יבש170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה