קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

לזניה עם נקניק הודו בולונז

לזניה עם נקניק הודו בולונז
לזניה מתכון עם נקניק הודו בולונז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 1219 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, אורגנו, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Slow Cooker טורקיה נקניק בולונז, לזניה עם נקניק הודו, ו לזניה נקניק הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל, גזר, זרעי שומר; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
גזרגזר
בצלבצל
3
מוסיפים נקניק ושום; sauté עד נקניק מבושל דרך, לשבור לחתיכות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שוםשום
4
מוסיפים יין; מרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
מוסיפים עגבניות, בזיליקום 1/2 כוס, אורגנו. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד רוטב מתעבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
6
מערבבים ריקוטה, מוצרלה, 1 כוס פרמזן, ובזיליקום 1/2 כוס בקערה בינונית; מערבבים להתמזג. מתבלים עם פלפל. לעשות קדימה: תערובת רוטב וגבינה יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים אטריות בקערה גדולה; מכסים במים חמים. להשרות עד גמיש, הפרדה מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לנקז היטב.
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. כיסוי עם 4 אטריות, סידור לרוחב. זרוק 1/4 של תערובת גבינה על ידי כף חופנים; פרושים. למעלה עם רוטב כוס 1, אז 4 אטריות ו 1/3 של תערובת הגבינה הנותרים. חזור 2 פעמים נוספות עם רוטב 1 כוס, 4 אטריות, ו 1/2 של תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
11
מורחים כל רוטב שנותר על פני.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
מפזרים 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
13
אופים לזניה חשופה עד מחומם דרך ונפוח, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לשרת.