לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך עלי ארוגולה, ביצים, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Farfalle עם תרד תינוק, אגוזי מלך, וריקוטה, לזניה בקר, ארוגולה ותרד, ו לזניית בשר, תרד וארוגולה.
הוראות
התחל על ידי הכנת בצק הפסטה שלך לפני הזמן. אם משתמשים במעבד מזון, מניחים את הקמח והמלח בקערה. דופק ומוסיף את הביצים מוכות, ולאחר מכן לערבב היטב.
מוסיפים 1 כף מים בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור.
הסר ולעבוד עם כף היד שלך עד שהוא אלסטי (כמה mns). לעטוף פלסטיק ולתת לנוח עבור 30 mns עד מינימום שעה 1.בלאנש את התרד במים רותחים מומלחים עבור 3 mns. לשטוף מתחת למים קרים לסחוט את המים העודפים. שמור.
מערבבים יחד את הריקוטה, חומץ שרי, 1 כפית שמן פיסטוק, טרגון, שאלוט ומתבלים במלח ופלפל. Keep.To הכן את הלזניה, השתמש במכונת פסטה אם יש לך אחד לעשות סדינים לזניה דקות (או רול ביד). הקפד לכסות את הבצק במגבת תוך כדי עבודה כפי שהוא מתייבש במהירות. מבשלים את הסדינים המלבנים מראש של פסטה במים מלוחים רותחים עבור 3 עד 4 mns או משהו כזה. ממיסים קצת חמאה עם קצת מים ופעם מבושל, מניחים את סדינים לזניה ברוטב זה לחכות, כדי למנוע מהם sticking.To להרכיב את הלזניה, למקם גיליונות פסטה בודדים בצלחת ולהפיץ כמה ריקוטה.
הוסף תרד. חזור פעם אחת ולסיים עם סדין של לזניה. מבשלים בתנור שחומם מראש ב 400 F עבור כ 10 mns.
מגישים עם ארוגולה טרייה ואגוזים קלויים ומעט ויניגרט אגוזים (עשוי 1 כף חומץ שרי ו 2 כף שמן אגוזים).