לזניה פטריות בר ותרד עם רוטב גבינת עיזים
לזניה פטריות ותרד בר עם רוטב גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים ואת פורצ ' יני בקערה בינונית; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס השריית נוזל. מביאים את הנוזל השריית לרתיחה בסיר קטן; להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד 1/4 כוס (כ 5 דקות).
הסר את הגבעולים מן shiitakes; להשליך גבעולים. פורס shiitake כובעים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פורצ ' יני, שיטאקה, פטריות כפתור, 1/4 מלח כפית, טימין, ו 1/8 פלפל כפית; לטגן 12 דקות או עד מתרכך.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיף את הקמח, ומבשל במשך 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס פורצ ' יני פטריות נוזלי וחלב, ערבוב עם מקציף עד מעורבב. מבשלים עד שהתערובת מתעבה (כ 4 דקות).
מוסיף את גבינת עיזים, 2 כפות פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו1 / 8 כפית פלפל, ומערבבים עד גבינה נמסה.
מורחים רוטב גבינה 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות מעל רוטב גבינה, ומעל עם חצי תערובת פטריות, חצי תרד, 3/4 כוס עגבניות, 1/2 כוס רוטב גבינה, ו 1/4 כוס מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים שאריות רוטב גבינה על אטריות.
מפזרים 1/4 מוצרלה כוס, 1/2 עגבניות כוס, ו 2 כפות פרמזן. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות.