קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

לזניה פטריות בר ותרד עם רוטב גבינת עיזים

לזניה פטריות בר ותרד עם רוטב גבינת עיזים
לזניה פטריות ותרד בר עם רוטב גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את המים ואת פורצ ' יני בקערה בינונית; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס השריית נוזל. מביאים את הנוזל השריית לרתיחה בסיר קטן; להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד 1/4 כוס (כ 5 דקות).
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר את הגבעולים מן shiitakes; להשליך גבעולים. פורס shiitake כובעים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פורצ ' יני, שיטאקה, פטריות כפתור, 1/4 מלח כפית, טימין, ו 1/8 פלפל כפית; לטגן 12 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיף את הקמח, ומבשל במשך 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס פורצ ' יני פטריות נוזלי וחלב, ערבוב עם מקציף עד מעורבב. מבשלים עד שהתערובת מתעבה (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
הסר מהחום.
11
מוסיף את גבינת עיזים, 2 כפות פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו1 / 8 כפית פלפל, ומערבבים עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מורחים רוטב גבינה 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות מעל רוטב גבינה, ומעל עם חצי תערובת פטריות, חצי תרד, 3/4 כוס עגבניות, 1/2 כוס רוטב גבינה, ו 1/4 כוס מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
מורחים שאריות רוטב גבינה על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מפזרים 1/4 מוצרלה כוס, 1/2 עגבניות כוס, ו 2 כפות פרמזן. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות 25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
בואו לעמוד 5 דקות.

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור, מחולקפלפל שחור, מחולק11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פטריות כפתור מוגדרות מראשחבילת פטריות כפתור מוגדרות מראש28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשות (אודותפטריות פורצ'יני מיובשות (אודות0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב נטול שומןחלב נטול שומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס גבינת עיזים מתפוררת1/2 כוס גבינת עיזים מתפוררת6נודלס לזניה ללא רתיחה (כגון ברילה או ויגו)נודלס לזניה ללא רתיחה (כגון ברילה או ויגו)28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי, מחולק85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן3/4 כוס מגורר חלק-גבינת מוצרלה דל שומן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שזיף קצוץעגבניות שזיף קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות פטריות שיטאקהחבילות פטריות שיטאקה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר, סחוט יבשחבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר, סחוט יבש3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים