לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לפטריות ולספגנאן תרד לנסות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו לזניה תרד ופטריות, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
יוצקים רוטב פסטה כוס 1 לתוך החלק התחתון של זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. סדר 4 לזניה אטריות על רוטב. למעלה עם שליש תערובת ריקוטה, שליש תערובת ירקות, ו 1/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים עם רוטב, אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינת מוצרלה.