לזניה פטריות ותרד
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לפטריות ולספגנאן תרד לנסות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו לזניה תרד ופטריות, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מטוגנים 6 דקות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מעבירים תערובת פטריות לקערה.
להחזיר מחבת לחום; להוסיף חצי תרד ומים 1/4 כוס. לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, פונה עם מלקחיים.
מוסיפים תרד מבושל לתערובת פטריות. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של תרד ונותר 1/4 כוס מים. מערבבים תערובת ירקות עד מעורבב.
מערבבים ביצים ואת 3 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחלב וגבינת ריקוטה.
יוצקים רוטב פסטה כוס 1 לתוך החלק התחתון של זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. סדר 4 לזניה אטריות על רוטב. למעלה עם שליש תערובת ריקוטה, שליש תערובת ירקות, ו 1/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים עם רוטב, אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינת מוצרלה.
מורחים 1 כוס רוטב על מוצרלה. סדר 4 אטריות על רוטב. למעלה עם 1 כוס רוטב, 1 כוס גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן.
כיסוי עם גיליון של נייר מצופה ספריי בישול, צד מצופה למטה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות.