לזניה פירות ים
לזניה פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שיני שום, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות, בצל, טימין, ו 2 שיני שום; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף יין. מביאים לרתיחה; לבשל 1 1/2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים בבשר סרטנים. תניח בצד.
מקלפים ושרימפס, שומרים קונכיות.
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו; מכסים ומקררים.
מערבבים צדפות שרימפס שמורות, 2 כוסות מים, מלח סלרי, וזרעי שומר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1 1/2 כוסות שרימפס מלאי (כ 15 דקות). מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. תניח את המניה בצד.
שלב גבינת עיזים, גבינת קוטג', בזיליקום, מיץ, ו 1 שן שום; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח בסיר קטן; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים במלאי שרימפס; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת פרמזן.
מורחים רוטב 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות, מעט חופפות, מעל רוטב; למעלה עם שליש תערובת גבינת עיזים, שליש תערובת סרטן, שליש שרימפס, 2/3 כוס רוטב, ו 2/3 כוס מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם מוצרלה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד הזהב.