לזניה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פסטו בזיליקום, גבינת מוצרלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו לזניה צמחונית פסטו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בצל מטגן בשמן זית עד רך.