לזניה צמחונית ללא אטריות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-Veggie No-Noodle Lasganananananananאן לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 646 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו תרד, חלבוני ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה צמחונית-ריפית נטולת אטריות, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים חצי משמן הזית, המלח והודו הטחון לסיר גדול וחום.
לנקז את תרנגול ההודו של כל השומן.
מוסיפים שמן זית שנותר למחבת עם פטריות פרוסות וחומות.לאחר הכרמליזציה החלה, להוסיף שום לפטריות.
מוסיפים גזר, תרד, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב ספגטי, ותרנגול הודו בחזרה למחבת.
מערבבים היטב.פרוסה חצילים, קישואים קיץ, קישואים, ו portabello ל 1/4" פרוסות עבות (לאורכו).
מניחים על מחבת גיליון (ככל יכול להתאים שכבה אחת בכל פעם) ומבשלים 3-4 דקות בכל צד ב 450 מעלות oven.In קערה נפרדת, מערבבים גבינת ריקוטה, 2 כוסות מוצרלה גרוסה, וחלבוני ביצה בקערה יחד עם בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה.בגין לזניה על ידי הצבת 1/5 של הרוטב בתחתית צלחת תבשיל גדול (11x15 או גדול יותר).
חציל שכבה על גבי, ואז 1/4 של תערובת ביצה / גבינה. חזור על השכבה הבאה עם רוטב, קיץסקווש, וגבינה. ואז רוטב, פטריות פורטבלו, וגבינה. ואז רוטב, קישואים וגבינה. סיים את הלזניה עם 1/5 האחרון של הרוטב העליון עם הנותרים 3/4 כוס מגורר מוצרלה.מבשלים בתנור ב 350 מעלות במשך 45 דקות או עד מבעבע וגבינה זהוב על גבי.