לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-Veggie No-Noodle Lasganananananananאן לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 646 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו תרד, חלבוני ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה צמחונית-ריפית נטולת אטריות, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים חצי משמן הזית, המלח והודו הטחון לסיר גדול וחום.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לנקז את תרנגול ההודו של כל השומן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים שמן זית שנותר למחבת עם פטריות פרוסות וחומות.לאחר הכרמליזציה החלה, להוסיף שום לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
לטגן אחת עד שתי דקות.
5
מוסיפים גזר, תרד, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב ספגטי, ותרנגול הודו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מערבבים היטב.פרוסה חצילים, קישואים קיץ, קישואים, ו portabello ל 1/4" פרוסות עבות (לאורכו).
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
מניחים על מחבת גיליון (ככל יכול להתאים שכבה אחת בכל פעם) ומבשלים 3-4 דקות בכל צד ב 450 מעלות oven.In קערה נפרדת, מערבבים גבינת ריקוטה, 2 כוסות מוצרלה גרוסה, וחלבוני ביצה בקערה יחד עם בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה.בגין לזניה על ידי הצבת 1/5 של הרוטב בתחתית צלחת תבשיל גדול (11x15 או גדול יותר).
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
חציל שכבה על גבי, ואז 1/4 של תערובת ביצה / גבינה. חזור על השכבה הבאה עם רוטב, קיץסקווש, וגבינה. ואז רוטב, פטריות פורטבלו, וגבינה. ואז רוטב, קישואים וגבינה. סיים את הלזניה עם 1/5 האחרון של הרוטב העליון עם הנותרים 3/4 כוס מגורר מוצרלה.מבשלים בתנור ב 350 מעלות במשך 45 דקות או עד מבעבע וגבינה זהוב על גבי.