לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-Veggie No-Noodle Lasganananananananאן לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 646 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו תרד, חלבוני ביצה, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה צמחונית-ריפית נטולת אטריות, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים חצי משמן הזית, המלח והודו הטחון לסיר גדול וחום.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
לנקז את תרנגול ההודו של כל השומן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים שמן זית שנותר למחבת עם פטריות פרוסות וחומות.לאחר הכרמליזציה החלה, להוסיף שום לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטגן אחת עד שתי דקות.
5
מוסיפים גזר, תרד, רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב ספגטי, ותרנגול הודו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים היטב.פרוסה חצילים, קישואים קיץ, קישואים, ו portabello ל 1/4" פרוסות עבות (לאורכו).
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
מניחים על מחבת גיליון (ככל יכול להתאים שכבה אחת בכל פעם) ומבשלים 3-4 דקות בכל צד ב 450 מעלות oven.In קערה נפרדת, מערבבים גבינת ריקוטה, 2 כוסות מוצרלה גרוסה, וחלבוני ביצה בקערה יחד עם בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה.בגין לזניה על ידי הצבת 1/5 של הרוטב בתחתית צלחת תבשיל גדול (11x15 או גדול יותר).
חציל שכבה על גבי, ואז 1/4 של תערובת ביצה / גבינה. חזור על השכבה הבאה עם רוטב, קיץסקווש, וגבינה. ואז רוטב, פטריות פורטבלו, וגבינה. ואז רוטב, קישואים וגבינה. סיים את הלזניה עם 1/5 האחרון של הרוטב העליון עם הנותרים 3/4 כוס מגורר מוצרלה.מבשלים בתנור ב 350 מעלות במשך 45 דקות או עד מבעבע וגבינה זהוב על גבי.