קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

לזניה קלאסית

לזניה קלאסית
קלאסי לזניה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר בקר טחון, גבינת ריקוטה קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים את פתיתי הנקניקיות, הבקר, הבצל, הגזר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
ניקוז.
4
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו, הבזיליקום, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 45 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ושאר הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה רבע מהאטריות, שליש מתערובת הריקוטה, רבע מרוטב הבשר ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מכסים ואופים ב 400 לום במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים את מוצרלה שנותרה; אופים, לא מכוסים, 10 דקות יותר או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

2kgsפחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםפחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץגזר קצוץ340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה אטריות לזניה, מבושל, שטוף ומרוקןחבילה אטריות לזניה, מבושל, שטוף ומרוקן12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדיןג'ונסונוויל® נקניק איטלקי טחון עדין3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת, מחולקתגבינת פרמזן מגוררת, מחולקת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן11 קילו קישואים,פלפל, מחולקפלפל, מחולק0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרטונים כל אחד) גבינת ריקוטהקרטונים כל אחד) גבינת ריקוטה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,כל סוכר, אורגנו מיובש ובזיליקוםכל סוכר, אורגנו מיובש ובזיליקום2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את קזאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. לחיך מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מצוינת.