קלאסי לזניה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 402 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר בקר טחון, גבינת ריקוטה קרטונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים את פתיתי הנקניקיות, הבקר, הבצל, הגזר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
ניקוז.
4
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, הסוכר, האורגנו, הבזיליקום, המלח ו -1 / 2 כפית הפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 45 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בקערה קטנה שלבו את הריקוטה, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ושאר הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגה
8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה רבע מהאטריות, שליש מתערובת הריקוטה, רבע מרוטב הבשר ו 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שאר האטריות, הרוטב וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מכסים ואופים ב 400 לום במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים את מוצרלה שנותרה; אופים, לא מכוסים, 10 דקות יותר או עד שמדחום קורא 160 מעלות צלזיוס.
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את קזאן אמה ויניאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
קאסה אמה ויגנאלפרקו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. אינטנסיבי, התמדה עם ניחוח אוכמניות ודומדמניות טוב. לחיך מבנה טוב, רעננות ומינרליות, טאנינים רכים עם התמדה מצוינת.