לזניה קלאסית דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 654 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, אורגנו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את האטריות לזניה ושמן זית; מבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
סטייקים של ניו יורק
4
מבשלים את בשר בקר טחון ונקניק בסיר גדול מעל חום בינוני; לנקז. מערבבים את הפטריות, מלח שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ורוטב עגבניות. מתבלים במלח ופלפל; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, ביצים וגבינת פרמזן בקערה.
מפזרים על 1/3 של גבינת מוצרלה על תערובת גבינת ריקוטה ולאחר מכן מצקת על 1/3 של רוטב הבשר על גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, ציפוי עם 1/4 קילו הנותרים של גבינת מוצרלה.