קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות16
מגזין

לזניה קלאסית

לזניה קלאסית
לזניה קלאסית דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 654 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, אורגנו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את האטריות לזניה ושמן זית; מבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מבשלים את בשר בקר טחון ונקניק בסיר גדול מעל חום בינוני; לנקז. מערבבים את הפטריות, מלח שום, אורגנו, טימין, בזיליקום ורוטב עגבניות. מתבלים במלח ופלפל; מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, ביצים וגבינת פרמזן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מצקת מספיק של רוטב הבשר לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' כדי לכסות את החלק התחתון בשכבה דקה. טופס שכבה על גבי הרוטב עם 3 של אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
מצקתמצקת
7
מורחים על 1/4 של תערובת גבינת ריקוטה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
8
מפזרים על 1/3 של גבינת מוצרלה על תערובת גבינת ריקוטה ולאחר מכן מצקת על 1/3 של רוטב הבשר על גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים יותר, ציפוי עם 1/4 קילו הנותרים של גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
אופים בתנור שחומם מראש 90 דקות. אפשר לשבת 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה