קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו

לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו
לזניה ירקות קלויים פרושוטו עם רוטב אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פרושוטו, אטריות לזניה ללא רתיחה מחבילה אחת של 8 אונקיות, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו, ו לזניה ירקות קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב אלפרדו, פרושוטו ובזיליקום בקערה קטנה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
פרושוטופרושוטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים 2 כפות תערובת רוטב אלפרדו בתחתית שני 1 1/2-כוס מנות מוקרמים בצורת אליפסה או שתי מנות סופלה 2 כוס. למעלה כל אחד עם 1/4 עגבניות כוס עם מיצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מניחים 1 אטריות בכל מנה, פירוק לחתיכות כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מורחים כל אחד עם 2 כפות תערובת רוטב, ואז 1/4 כוס עגבניות עם מיצים. למעלה כל אחד עם 2/3 כוס ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מפזרים מלח ופלפל. הפוך שכבה נוספת של אטריות, שבירה כדי להתאים. למעלה עם תערובת רוטב הנותרים, חלוקת שווה. למעלה כל אחד עם 1/4 עגבניות כוס עם מיצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מכסים את הכלים בחוזקה עם ניילון נצמד. מיקרוגל על גבוה עד אטריות מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות. לחשוף לזניה ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.