המתכון ערב חג המולד לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה קרטון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור חג המולד. נסו צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי או כמה מחבת גדולה, לבשל את הבשר, נקניק, בצל ופלפל ירוק על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שכבה כל אחד עם 1/3 כוס גבינת פרמזן, ארבע אטריות, תערובת 1-1/4 כוסות גבינת קוטג ' ושלוש פרוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות. למעלה עם האטריות שנותרו, רוטב בשר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות