לזניה של פוטלוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 15. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, גבינת פרמזן, גבינת קוטג', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פוטלוק ספארבס, כיסי פוטלוק, ו פוטלוק ספארבס.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, הפטרוזיליה והשום; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת הריקוטה, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל. ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה שלוש אטריות, מחצית מתערובת גבינת הקוטג', 1 כוס גבינת מוצרלה וחצי מרוטב הבשר. חזור על שכבות.
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.