לזניה שרימפס עם רוטב עגבניות שמנת
לזניה שרימפס עם רוטב עגבניות שמנת הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך בצל, ביצים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Capellini עם שרימפס ורוטב עגבניות שמנת, ספגטי עם שרימפס ברוטב עגבניות שמנת, ו פסטה שרימפס עם רוטב בזיליקום עגבניות שמנת.
הוראות
הכן רוטב עגבניות-גבינה; לכסות בנייר כסף, ולשמור חם.
מחממים תנור ל-350 . ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים 5 דקות או עד שקוף, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מחבת מחום, ומערבבים שמנת ושרימפס. בקערה נפרדת, להקציף יחד גבינת ריקוטה, ביצים ומלח. מערבבים תערובת ריקוטה לתוך תערובת שרימפס.
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות גבינה בתחתית צלחת אפייה משומנת 13 - x 9 אינץ'. מסדרים 4 אטריות על רוטב; למעלה עם חצי תערובת שרימפס.
מניחים 4 יותר אטריות על תערובת שרימפס, העליון באופן שווה עם רוטב 3/4 כוס. למעלה עם שאריות תערובת שרימפס ואטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על לזניה ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים 40 עד 45 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.