לזניה תרד-פסטו
לזניה תרד פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, ביצה לבנה, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: לזניה תרד, פסטו, פונטינה, לזניה פסטו עם תרד ופטריות, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב ריקוטה, 2 כפות פסטו, ביצה לבן; מערבבים היטב.
חום 1 כף מים במחבת בינונית מעל חום בינוני; לבשל תרד עד נבול (כ 2 דקות), ערבוב היטב.
מורחים הנותרים 2 כפות פסטו בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'; העליון עם 6 wontons, חופפים מעט.
שכבת חצי תערובת ריקוטה באופן שווה על גבי wontons; להוסיף חצי פלפלים מעל תערובת ריקוטה.
פלפלים למעלה עם עוד 6 wontons, הנותרים תערובת ריקוטה, חצי תרד, ופלפלים הנותרים. פלפלים העליון עם הנותרים 6 wontons ותרד.
מפזרים מוצרלה ופרמזן; מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים לזניה, באמצע התנור, עד שהגבינה מותכת ותוססת (כ -20 דקות).
חותכים ל 6 חתיכות בגודל שווה.