קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את תרד, ריקוטן ופמפקין לאסגנאן. מתאים ל-15 מנות. במנה עיקרית זו יש 224 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, נורת שומר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו לזניה מחבת תרד-ריקוטה, לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה, ו לזניה להכנת תרד ריקוטה איטית (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר עם 1/2 אינץ ' של מים, ולאחר מכן להוסיף חתיכות דלעת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ואדים עד הדלעת הוא מאוד רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים דלעת, ואז מחית עם 1 חמאה כף, קינמון; מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק רק מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא בחלב בהדרגה, כך שאין גושים טופס. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הוסף את עלי המפרץ, ולהפחית את החום נמוך או חם. אפשר לבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, שומר ושום; מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים תרד ומבשלים עד נבול. לגרד תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים היטב עם גבינת ריקוטה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
באמצעות אותו מחבת, לחמם עוד 1 כף שמן זית על חום גבוה. בקר טחון חום בשמן, ערבוב ביסודיות לשבור לחתיכות קטנות. לאחר השחמה, להפחית את החום בינוני נמוך לשפוך את עודף שומן. מערבבים רסק עגבניות וריר עגבניות. בעדינות מבשלים עד מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת לזניה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בשורה התחתונה של צלחת לזניה עם 4 אטריות, לא חופפים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מורחים את תערובת הריקוטה באופן שווה על אטריות, ואז מפזרים 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
13
מניחים עוד 4 אטריות על גבי ריקוטה, ואז להפיץ עם באופן שווה עם דלעת פירה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
14
מניחים את שאר 4 האטריות על גבי הדלעת ומעל עם רוטב העגבניות; מפזרים עוד 1/3 של גבינת הפרמזן. מערבבים את הרוטב הלבן עד חלקה, ואז להשליך את עלי המפרץ; לשפוך את הרוטב מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
מניחים צלחת לזניה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף (כדי לתפוס כל נשפך).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאטריות התרככו, והרוטב הלבן הפך לחום מבעבע וזהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo