לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את תרד, ריקוטן ופמפקין לאסגנאן. מתאים ל-15 מנות. במנה עיקרית זו יש 224 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, נורת שומר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו לזניה מחבת תרד-ריקוטה, לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה, ו לזניה להכנת תרד ריקוטה איטית (מתכונים דומים).
הוראות
1
למלא סיר עם 1/2 אינץ ' של מים, ולאחר מכן להוסיף חתיכות דלעת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ואדים עד הדלעת הוא מאוד רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים דלעת, ואז מחית עם 1 חמאה כף, קינמון; מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק רק מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
לטאטא בחלב בהדרגה, כך שאין גושים טופס. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הוסף את עלי המפרץ, ולהפחית את החום נמוך או חם. אפשר לבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, שומר ושום; מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים תרד ומבשלים עד נבול. לגרד תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים היטב עם גבינת ריקוטה ואגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
באמצעות אותו מחבת, לחמם עוד 1 כף שמן זית על חום גבוה. בקר טחון חום בשמן, ערבוב ביסודיות לשבור לחתיכות קטנות. לאחר השחמה, להפחית את החום בינוני נמוך לשפוך את עודף שומן. מערבבים רסק עגבניות וריר עגבניות. בעדינות מבשלים עד מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת לזניה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בשורה התחתונה של צלחת לזניה עם 4 אטריות, לא חופפים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
12
מורחים את תערובת הריקוטה באופן שווה על אטריות, ואז מפזרים 1/3 של גבינת פרמזן.
מניחים את שאר 4 האטריות על גבי הדלעת ומעל עם רוטב העגבניות; מפזרים עוד 1/3 של גבינת הפרמזן. מערבבים את הרוטב הלבן עד חלקה, ואז להשליך את עלי המפרץ; לשפוך את הרוטב מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
מניחים צלחת לזניה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף (כדי לתפוס כל נשפך).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאטריות התרככו, והרוטב הלבן הפך לחום מבעבע וזהוב, כ -30 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.